Fibaro universele dimmer 250W

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 65037723

Beschikbaarheid: Op voorraadNog 4 stuks beschikbaar

€57,00 €59,99
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Omschrijving

Fibaro FGD-212 Z-Wave dimmer voor verlichting, werkt met de meeste type lichtbronnen, ook LED. Maximaal dimbaar vermogen is 250Watt.

De Fibaro FGD-212 Z-Wave domotica lampdimmer werkt met de meeste type lichtbronnen, zelfs met TL-verlichting (waarbij de dimfunctie uiteraard niet werkt). De z wave dimmer kan worden aangesloten op 2-draads of 3-draads systeem (1). De z-wave dimmer fibaro kan de aangesloten lichtbron schakelen en dimmen, hetzij door middel van een z-wave controller, direct via de verbonden (puls) wandschakelaar of via een de 2e input van een andere z-wave dimmer. U kunt namelijk 2 pulsdrukkers op de dimmer aansluiten. De 2e input kan dan via associatie gekoppeld worden aan een 2e dimmer (Deze kunt u bijvoorbeeld bij de centraaldoos van een andere lamp inbouwen). Op deze manier kunt u zonder fysieke koppeling een andere lamp schakelen/dimmen.

De dimmer detecteert automatisch het aangesloten apparaat en beschikt over een automatische bescherming tegen overbelasting, uitschakeling en soft start functie. In geval van een oud type TL-licht of oudere types transformatoren werkt alleen de aan / uit functie, u dient dan een aantal parameters in te stellen via uw zwave gateway (zie handleiding).

- Automatische detectie van type verlichting.
- Automatische kalibratie.
- Fase aan of afsnijding.
- Stroom verbruiksmeting.
- Z-wave 500 series (plus) chipset.
- 2 of 3 draads aansluiting.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie