Fibaro Overstromingssensor

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 65037712

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

€48,00 €59,99
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Wanneer u uw e-mailadres achterlaat zullen we per mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is. We gebruiken uw e-mailadres uiteraard enkel voor dit doel.

Omschrijving

De Fibaro z-wave overstromingssensor (z-wave floodsensor) is een prachtig ontworpen z-wave sensor met diverse mogelijkheden. Naast bewaken van een mogelijke overstroming middels de gevoelige sensoren bevat de sensor ook een tilt functie een temperatuursfunctie en een alarm sirene. Het is mogelijk om een externe sensor aan te sluiten.

De ingebouwde tiltsensor meet bewegingen van meer dan 15 graden. De zwave watersensor geeft een melding wanneer iemand probeert de sensor te verplaatsen of wanneer er mee geknoeid wordt.

De temperatuursensor kan gebruikt worden om het verwarmingssysteem te informeren over de huidige kamertemperatuur (z-wave temperatuur sensor), maar kan ook dienen als waarschuwing voor snelle temperatuur wisselingen (bijvoorbeeld bij brand).

De ingebouwde sirene gaat aan wanneer iemand met de unit knoeit, of wanneer er gevaar dreigt (bij overstroming of plostelinge temperatuur toename).

De zwave multisensor heeft een ingebouwde RGB led die u kan informeren over de status van bepaalde gebeurtenissen.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie