Fibaro 4 in1 Bewegingssensor

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 65037711

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

€48,99 €57,95
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Wanneer u uw e-mailadres achterlaat zullen we per mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is. We gebruiken uw e-mailadres uiteraard enkel voor dit doel.

Omschrijving

Schoonheid komt uit de natuur, technologie is ontwikkeld door de mens. Fibaro heeft de essentie van beide gecombineerd om de perfecte z-wave bewegingssensor te maken. De Fibaro bewegingsmelder is een mooi design gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen. De bewegingsmelder van Fibaro is de kleinste bewegingsdetector die er bestaat!

Een kat heeft een zeer goede waarneming, de Fibaro bewegingsmelder is dan ook op het kattenoog geinspireerd. Het heeft een grote kijkhoek, een groot bereik en is zeer waakzaam. De bewegingsmelder maakt uw leven niet alleen aangenamer, het word ook veiliger.

De Fibaro bewegingssensor is een echte multisensor voorzien van de volgende functies:
1 Bewegingsmelder
2 Temperatuur sensor
3 Licht sensor
4 Seismograaf (te gebruiken bij bijvoorbeeld aardbevingen of wanneer er geprobeerd word om de sensor te beschadigen, vanaf HomeCenter versie 4)

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Totaalscore uit 1 recensie(s):

5.0Meest recente recensie(s):
Beoordeling door , geschreven op 12/06/2015
Echt heel mooi! Dat ze het erin kunnen krijgen. 4 sensoren in een heel klein bolletje. Hij valt gewoon niet op en was heel gemakkelijk op te hangen. Ik heb gewoon met 1 schroefje het witte beugeltje vast gezet en dan hoef je alleen het oogje in het houdertje te doen. Kind kan de was doen! Vond dat het "blinkje" wat te fel. Vooral 's avonds. Maar dat was erg makkelijk aan te passen. Krijg nu keurig een melding op mijn telefoon als er iemand binnenkomt en hij schakelt het licht aan als het te donker wordt. Perfect!
5


5 van 5 sterren