Fibaro deur en raam Sensor WIT

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 65037715

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

€49,96
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Wanneer u uw e-mailadres achterlaat zullen we per mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is. We gebruiken uw e-mailadres uiteraard enkel voor dit doel.

Omschrijving

De Fibaro deur en raam sensor is een Zwave domotica sensor die werkt op een batterij. De raam-deur sensor heeft 4 functies:
1) Magneetcontact; voor de bewaking van een deur, raam jaloezie of garagedeur.
2) Temperatuursensor; in combinatie met de DS18B20 (niet bijgeleverd)
3) Een Binaire ingangssensor ; hiermee kunt u niet Z-wave schakelaars integregen in uw z-wave netwerk (bijvoorbeeld uw bestaande deurbel)
4) Multischakelaar; wanneer u een schakelaar aansluit op de deursensor kunt u eenvoudig van scene wisselen zonder daarvoor een app te hoeven openen.
De Fibaro raam/deur sensor combineert daarmee 4 functie's in 1 apparaat: een magneet contact, een binaire ingang, in combinatie met de DS18B20 sensor een temperatuursensor en dan is er nog de mogelijkheid om een scene te triggeren dmv 1, 2 of 3 x drukken op de schakelaar.
De in de deur en raam sensor geintegreerde binaire sensor kan middels een z-wave netwerk gecombineerd worden met bijvoorbeeld bewegings sensoren, overstromings sensoren of alarmsensoren. De Fibaro deur en raam sensor bestaat uit 2 onderdelen waarvan 1 op het bewegende deel en een op het vaste deel wordt bevestigd. De Z-wave module kan ook als binaire schakelaar gebruikt worden, bijvoorbeeld als maakcontact.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie